Jaro_G Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Witajcie, Mam pytanie związane z odcięciem zapłonu. Otóż w mojej TDM'ie odcina dopiero przy maksymalnych obrotach czyli 9500 rpm, ale czerwone pole zaczyna sie prz 8000rpm. jak to jest u Was ? Może u mnie cosik się spitoliło ? Cytuj PozdroJaro "Nie próbuj polemizować z idiotą bo ten najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Czolem! TDM 850 rocznik 2001. Myslalem, ze nie mam odciecia :buttrock:. Na zlocie po % okazalo sie ze mam (palilem lacza, nie jechalem) :flesje:. Tez gdzies daleko w czerwonym polu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro_G Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Zbyhu, może TDMa nei ma odcięcia :icon_twisted: . Przy okazji poszperałem na Twojej stronce o przygodach z TDM'ą, całkiem fajnie sobie radzisz. Ja poprzednie moto Freewind 650 także kupowałem u chłopaków z MotoMotion :-). Zauważyłem, że masz wysoką szybę, napisz jak sie z nia jeździ ? ja w swojej ma standardową i przy moim wzroście (191) dostaje strugą powietrza prosto w kaskownik co nie jest komfortowe przy prędkościach przelotowych :icon_evil: Cytuj PozdroJaro "Nie próbuj polemizować z idiotą bo ten najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Czolem! Ja mam 185cm i tez troche dostaje w kachol. Ale przy wiekszych predkosciach wystrczy sie lekko zgarbic i.. spokoj jak na liniowcu :icon_twisted:. Do 120 jest super, powyzej troche juz wieje po kacholu. Ale jak mowie, troszke sie schylic i gra :icon_evil:. 160km/h i spokoj, cisza :icon_biggrin:. Pozdro PShttp://www.tdm.pl - znasz to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trazymach Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Zbyhu prawdę powiada. TDM ma wysoko odcięcie zapłonu. Trazymach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi