max264 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 siema wszystkim. mam maly problem. mamwal do wfm. ma on przejechane 1500 km. ale jest maly problem ze wyrwane jest gniazdo klina od strony magneta. posiadam takze drugi wal z dobrym siedziskiem za to luzem na korbie. czy warto przeprasowac korbe?? i co przy tym zmienic??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, Max w sumie to masz dwa wały nie bardzo nadające się do użytku. Chyba najlepiej oddać jeden (lub oba) do regeneracji do sprawdzonego zakładu. Raczej nie podejmuj się "przekładek" na własną rękę bo precyzja wykonania ma tutaj duże znaczenie i domowe sposoby przegrają z racji braku odpowiedniego sprzętu. Szkoda narażać poczciwy Wujka Franka Motur na szwank z powodu głupiego błędu. To tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie no. mam zamiar oddac do warsztatu zeby profesionalnie przeprasowali go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEAD Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 nie no. mam zamiar oddac do warsztatu zeby profesionalnie przeprasowali goJa na twoim miejscu oddał bym wał do profesjonalnego warszatatu aby naprawili gniazdo pod klina bez przeprasowywania wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi