Artur 71 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) To prawda drogi zwłaszcza 1 we Wrocławku to dno. Dwa lata temu przez stan drogi krajowej nr1 w obrębie miasta zginął motonita na motorze (policjant) slyszałem ze dobrze jezdził. W tym roku tej drogi też nie robią wstyd. Powiedzmy wprost w Niemczech bałer ma lepszy podjazd do obory niz my drogi więc musimy jeżdzić z głową :) Pozdrawiam Artur Edytowane 4 Maja 2008 przez Artur 71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Witam.Wybieram się na zlot do Ostródy, który organizuje Papa (503466559). Zlot odbywa się w dniach 9-11 V 2008Planujemy wyjazd w piątek po południu, jeśli jest ktoś chętny mam zarezerwowany domek 4-osobowy.Rezerwacja domków (0896463888) Zapraszamps może ktoś dojedzie do nas w sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam.Wybieram się na zlot do Ostródy, który organizuje Papa (503466559). Zlot odbywa się w dniach 9-11 V 2008Planujemy wyjazd w piątek po południu, jeśli jest ktoś chętny mam zarezerwowany domek 4-osobowy.Rezerwacja domków (0896463888) Zapraszamps może ktoś dojedzie do nas w sobotę?Szkoda, ze nie moge... :/Mam pytanie czy ktoś słyszał lub wie cokolwiek na temat -> Moonlight piratetak z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Jade sam, mam wolne miejsce na tylnim siedzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zbiku_ Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam, co Włocławek planuje na niedzielę 25.05.08 [/color] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Witam, co Włocławek planuje na niedzielę 25.05.08 [/color] pzdrPrzejdź do tematu Power Stationhttp://harleyv2.pl/zlot.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam wszystkich!Co do 8 czerwca to wszystkie znaki na niebie...jak i na ziemii...oraz te nakreślone przy pomocy gości z Wylatowaniewątpliwie świadczą o tym, że w tym dniu odbędą się zawody motocrossowe w Lipnie!Będzie to kolejna runda crossów 85ccm i quadów 250ccm pozostałe pojemności już 27 lipca.Wszystkich chętnych zapraszamP.S Wiem, że już było, ale mam zredagowane, więc wklejam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu cocolino Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Witam mam propozycje zeby w Dzien Dziecka odwiedzic dzieciaków z Domów Dziecka :flesje: Spotykamy sie pod H.M tj 01.06.08 niedziela godz 10:00 pozdrawiam ;) i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertok Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Potwierdzam - 1 czerwaca niedziela godz 10:00 przy HM parada i zdjecia dla Dzieci w Domach Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jak naprawie motorek to jeestem praktycznie na 100%Pozdrawiam i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Witam :) Czy ktoś się wybiera może na zlot jutro tj.21-06 do Ostrowitego k/Świecia :biggrin: Imprezka zaczyna się od 15-tej.Może ktoś z Was tam już był ,bo to ich IV zlot i może się podzielić informacją ,czy jest fajnie :) Jak kogoś interesuje to podaje nr. telefonu do organizatora (za ŚM) 0-660 512 603Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Odświeżę trochę temat - czy lepiej poinformowani motonici wiedzą coś o najbliższych zlotach/spotkaniach w okolicy ? Przeglądałem cały wątek "Włocławek" oraz plan wszystkich imprez na 2008 r. i nie znalazłem niczego konkretnego na najbliższe dni, tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Właśnie dziś kończy się zlot w Inowrocławiu "Na Soli". 18-20 VII zlot w Strobinie k. Osjakowa.25-27 VII zlot moto INDIAN Rodokowo k. Mrągowa. A potem ja się wybieram na: 15-17 VIII MOTOPARTY BYDGOSZCZ :icon_biggrin: 29-31 VIII/IX u Papy Piławki k. Ostródy :icon_evil: Zapraszam i pozdrawiam a teraz jade na dwa tygodnie urlopu niestety nie na moto. :crossy: Od wszystkiego trzeba odpocząć he he. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Poza zlotami o których napisał zi.gi (wariat) polecam :Klasyka - 25-27.07.2008 XII Letni Międzynarodowy Zlot Motocyklowy Twierdza Boyen, Giżyckoi oczywiście 1-3.08.2008 IX Płonące Party, Debrzno nad j. Żuczek www.plonacewaly.comStrobin i Debrzno(z plecaczkiem ) na pewno zaliczę :) .Giżycko :biggrin: sam nie wiem ,dużo zależeć będzie od pogody i jak się ułoży w pracy :smile: Pozdrawiam i do zobaczenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja na pewno bede na motoparty w pieckach kolo bydzi reszta pokrywa sie z innymi imprami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi