Woy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Dzięki Wam wszystkim...Stawiam browara :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_magna Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wszystkiego najlepsiejszego w dniu imienin Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wszystkiego najlepsiejszego w dniu imienin Wojtku.Dziękuję Tomku.Pozdrawiam i do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czyli jak sie umawiamy na niedziele o ktorej startujemy do Ciechocinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To może o 10-tej pod halą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witams serdecznie.Mam nadzieje że w końcu uda mi się poznać Szanowne bractwo motocyklowe- będe bardzo dumny mogąc wreszzcie to uczynić.PozdrawiamStawiam się w niedziele na 10, chyba że będzie decyzja o innej godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_magna Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No to o 10 pod halą. pozdrowienia dla All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 czekam jutro na was na skrzyzowaniu do Ciechocinka przy przejezdzie kolejowymkolo 11-1130, zabierzcie jana kalina z łasku powinien kolo 10 do was dobic wiec do zobaczenia jutro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tedi13 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Piszę się również na wypadzik do Ciechocinka . Na forum motowłocławek podana godzina to 11.00.Proszę potwierdzcie 10.00 czy 11.00.Wojtku moje spóźnione szczere życzenia - sto lat w trasie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Napiszcie jak się wam wypad udał :) Pewnie w czwartek wybieracie się do Bydgoszczy...Ja ze swoje strony chciałem wszystkich chętnych zaprosić do Lipna w niedzielę 8 VI '08 oraz 27 VII '08dlaczego? -> Kalendarze Motocross Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Piszę się również na wypadzik do Ciechocinka . Na forum motowłocławek podana godzina to 11.00.Proszę potwierdzcie 10.00 czy 11.00.Wojtku moje spóźnione szczere życzenia - sto lat w trasie !!!Dziękuję,dziękuję,dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Napiszcie jak się wam wypad udał :flesje: Pewnie w czwartek wybieracie się do Bydgoszczy...Ja ze swoje strony chciałem wszystkich chętnych zaprosić do Lipna w niedzielę 8 VI '08 oraz 27 VII '08dlaczego? -> Kalendarze Motocross Pozdrawiam :lapad: Dodam jeszcze, że z tego co mi wiadomo 18 V '08 ( również niedziela ) w Licheniu jest Zlot chorów i orkiestr, raz byłem i poweim tyle, że jest dużo ludzi i zamieszania, ale jest na co popatrzeć i czego posłuchać :( P.S Ja do tego czasu prawka jeszcze na pewno nie będę miał :/ :/ :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 bojcie sie... nadjezdzam... :wink: jakby co to 3 maja bede sie krecil po ziemi dobrzynskiej a moze i chelminskiej :icon_mrgreen: wiec uwazac zebym kogos nie potracil :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Byłem dzisiaj we włocławku,nie wiedziałem że w Brześciu jakaś parada się szykuje.Poechałem bo kumpel chciał tamę zobaczyć.Ale dorgi to cholernie dziurawe we Włocławku :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Byłem dzisiaj we włocławku,nie wiedziałem że w Brześciu jakaś parada się szykuje.Poechałem bo kumpel chciał tamę zobaczyć.Ale dorgi to cholernie dziurawe we Włocławku :-( Drogi u nas są do testowania podwozia. Mocno trzeba się natrudzić żeby utrzymać równowagę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi