Remo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam wszystkich! Pragne podzielic sie z wami informacja, ze wczoraj tj. 14 IV we Wloclawku moj egzamin na puszke zakonczyl sie wynikiem pozytywnym !!! Co prawda za drugim podejscie, bo za pierwszym oblalem na miescie, ale i tak sie ciesze. Prawko na motocykl? Niestety jestem w trakcie kursu :/ Pozdrawiam :icon_biggrin: GRATULUJETERAZ SZYBKIE PRAWKO NA MOTO I BRUM........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_magna Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 no to gratulacje!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 GRATULUJETERAZ SZYBKIE PRAWKO NA MOTO I BRUM........ Oj tak... Jeśli tylko pogoda pozwoli to w sobote lub w niedziele "pierwsza" ( jeśli chodzi o kurs ) jazda do Wlocławka :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Co proponujecie na zblizajaca sie niedziel bo pogoda ma byc wiec moze jakies propozycje. Ja sie pisze na śmiganie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 To może byśmy bujnęli się do Murzynowa na rybę? O ile w piątek zwalczę wyciek płynu chłodniczego. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Artur wspominał mi że w tą niedziele w Ciechocinku jest spotkanko przy kawie miłośników Virago.Więc my obowiązkowo się wybieramy. :buttrock: Oczywiście inne marki też mile widziane. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 w Ciechocinku powiadasz..... :buttrock: a jak Włocławek zapowiada się na Bydzię 1 majabedzie jak w zeszlym roku czy w liczniejszym skladzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 CO DO CIECHOCINKA TO Z MIŁA CHECIA POJEDZIEMY JAK OCZYWISCIE NAS ZABIERZECIE. A O KTOREJ GODZINIE SPOTKANIE?A CO TYCZY SIE 1 MAJA TO PEWNIKIEM SIE ZJAWIMY ALE W JAKIM SKLADZIE TO JESCZE NIE WIADOMO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masztak Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 CO DO CIECHOCINKA TO Z MIŁA CHECIA POJEDZIEMY JAK OCZYWISCIE NAS ZABIERZECIE. A O KTOREJ GODZINIE SPOTKANIE?A CO TYCZY SIE 1 MAJA TO PEWNIKIEM SIE ZJAWIMY ALE W JAKIM SKLADZIE TO JESCZE NIE WIADOMO. Panowie jeśli pozwolicie to ja również do was dołącze na najbliższą przejażdżkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ok wiec na 1 maja jest u mnie pewniakale na najbliższą niedziele 50-50w sobote na urodziny ide i nie muszę mówic jak się czasani na drugi dzień wygląda chociaż ja tam nigdy nie mam z tym problemówWariat może potwierdzic....no ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Na Ciechocinek chętnie i na Bydzię też.O której się spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wojtek w Dniu Imienin życze spełnienia wszystkich marzeń, wielu wspólnych wypadów oczywiście z nami i zawsze dobrego humoru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wojtek. Od nas też wszystkiego najlepszego i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wszystkiego Naj Twoje zdrowie. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi