Gość tomek_skrzat Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 a moze okolo 17.30 na placu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mi pasuje godz. 11 póżniej nie moge. Wiec bede o 11 Na Placu :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam. Mi pasuje jutro od rana. Jak ltoś chetny, to zapraszam. Po południu jutro ma padać. Ale niedziela też wchodzi w rachubę. Pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Mi pasuje godz. 11 póżniej nie moge. Wiec bede o 11 Na Placu :icon_exclaim:więc jesteśmy umówieni... więc jesteśmy umówieni...11-ta...Plac Wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 podjadę też na 11 na Plac ale nie wiem gdzie śmigacie? ja o 12 musze być na moto w Płocku-umówiłem się już wcześniej z chłopakami forum shadowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Łukasz jak dobrze zagadasz to kto wie moze pojedziemy jako Twoja eskorta :icon_mrgreen: chyba ze nie bedziesz chcial. Po drodze zaskoczymy Manka powinien siedziec w barze Pod zaglami, powrot przez Dobrzyn droga gorsza ale winkli wiecej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Artur jakbym nie chciał to bym tak nie pisał-to miała być taka skromna moja propozycja :icon_mrgreen: czuł bym się baaaardzo mile zaszczycony gdyby tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 moze w niedziele podskoczycie do ciechocinka??wlasnie przeczytalem, ze bydzia ma tam jechacBydzia?fajny temat...jednak Igner ma spotkanko w Płocku...nie chcemy go zawieść...Więc może po Ciechocinku,spotkamy się razem w Płocku?Podobno jutro ma być pogoda dla...Motonitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 taa Łukasz to zawsze w przeciwnym kierunku :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Łukasz jak dobrze zagadasz to kto wie moze pojedziemy jako Twoja eskorta ;) chyba ze nie bedziesz chcial. Po drodze zaskoczymy Manka powinien siedziec w barze Pod zaglami, powrot przez Dobrzyn droga gorsza ale winkli wiecej :notworthy:a znacie trase przez glewo z dobrzynia do wloclawka?? asfalt kiepski i wasko, ale jak ktos lubi sie spocic na moto to polecam, jedna z 4 najbardziej kretych tras w tamtej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witammoim skromnym zdaniem trasa przez Glewo jet piekna super widoki jest na czym oko zawiesic, ale to tylko moje odczucia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witammoim skromnym zdaniem trasa przez Glewo jet piekna super widoki jest na czym oko zawiesic, ale to tylko moje odczucia. PozdrawiamManiek ma rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Przez Glewo nie można się dobrze rozpedzić. Ale widoki fajne. A i przy okazji można złapać kurkę na obiadek po drodze...Hahahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ja tam radzilbym sie nie gapic na widoczki bo kilka dziur w jezdni tylko na to czeka :wink: a co do rozpedzania to zalezy od umiejetnosci, ja tam na tych 2 ostrych zakretach za dyblinem wchodze 1-60 2-50 swoim pierdopedem :D . pochodze z okolic dobrzynia wiec znam tam kazda dziure, jakby wam brakowalo ostrych winkli to znam tam jeszcze kilka takich tras(np. jadac z plocka do dobrzynia przez murzynowo zamiast skrecic w lewo na dobrzyn to jeszcze zachaczyc o taka wioche michalkowo-masa zakretow i to szybszych niz glewo, szersza wstega asfaltu i wogule boska zabawa :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich! Pragne podzielic sie z wami informacja, ze wczoraj tj. 14 IV we Wloclawku moj egzamin na puszke zakonczyl sie wynikiem pozytywnym !!! Co prawda za drugim podejscie, bo za pierwszym oblalem na miescie, ale i tak sie ciesze. Prawko na motocykl? Niestety jestem w trakcie kursu :/ Pozdrawiam :) Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi