danny Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W tym tygodniu lakiernik obiecał mi odac juz wszystkie czesci wiec moze w weekend uda mi sie zlozyc.Wojtek jak ci pasuje to mozemy sie umowic i wybebszyc twoje wydechy.Jak ci pasuje?Ja tez jestem zwolenikiem pustych i ci co mnie znaja wiedza o czym mowie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W tym tygodniu lakiernik obiecał mi odac juz wszystkie czesci wiec moze w weekend uda mi sie zlozyc.Wojtek jak ci pasuje to mozemy sie umowic i wybebszyc twoje wydechy.Jak ci pasuje?Ja tez jestem zwolenikiem pustych i ci co mnie znaja wiedza o czym mowie :icon_mrgreen:OK Daniel,zostawię Ci wiadomość na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 w 535 to 30 min roboty- samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 w 535 to 30 min roboty- samemuZnam szybsze sposoby...Trzeba wziąć fleksa i uciąć wydechy przy samych karterach...To potrwa góra 30 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Śmiga ktoś dziś? Takie ładne słoneczko... :icon_mrgreen: Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej_gsxr750 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Śmiga ktoś dziś? Takie ładne słoneczko... :bigrazz: Jakieś propozycje? Witam. Chętnie się przyłączę. Ale mogę dopiero około 18:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam,juz dzisiaj smigalem...zimno..jutro ma byc cieplej tez smigam...kto z wloclawka sie wybiera ?? pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam,juz dzisiaj smigalem...zimno..jutro ma byc cieplej tez smigam...kto z wloclawka sie wybiera ?? pzdrwm,AlexMyślę że najbliższa niedziela...Będzie dla nas.Więc?godz.11.00 Plac Wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 hmmm niedziela...niedziela dla rodziny...nie wiem czy dam rade...moze sie uda..bede uwaznie czytal watek..Mam prosbe..jak ustalicie wyjazd zostawcie na forum informacje gdzie jedziecie - oczywiscie jesli to mozliwe - rozumiem, ze spontan pelen, ale moze sie uda.. Dla mnie badz paru innych osob bedzie latwiej dojechac,pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajsik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 No ja sobie przejażdżkę zrobiłem, ale zimno strasznie. Jednak poczekam na cieplejsze dni. Jeśli chodzi o weekend, to mnie nie ma w mieście. Pozdrawiam wszystkich tęskniących za wiosną... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek VS800 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Witam dziś krótka jazda ale niedziela na bank może w strone Płocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 No ja też po pracy nie usiedziałem spokojnie i odpaliłem sprzęta nawet moja kobieta sie na przejazdzke skusiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur 71 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 W niedziele ma byc cieplo wiec jak nie bedzie padac to bede o 11 na Placu Wolności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam w niedziele jestem umowiony z 2 kumplami z forum na VTX Pod Zaglami na 10.00 jak ktos chce sie podlaczyc zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 moze w niedziele podskoczycie do ciechocinka??wlasnie przeczytalem, ze bydzia ma tam jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi