maniek1300 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witamjak sie wyrobie to bede na placu kolo 11.00. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak nie jak tak!! Only!!! Melduję się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 niestety wyrobilem sie okolo 12 dopiero i na plac sie nie wyrobilem na 11 - troche pojezdzilem po wloclawku coby rozprostowac kosci. A wy gdzie pojechaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Żałuj, że Cię nie było. Przejażdżka przednia była i z przygodami... Około 130 km.Pozdrawiam :icon_razz: P.S. Dzięki wszystkim tym, którzy dziś ze mną jeździli :biggrin: . Było na prawdę super. Już nie mogę się doczekać replayu. :clap: :lalag: Edytowane 16 Marca 2008 przez Yamamoto1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Witamwycieczke mozna powtorzyc ale za duzo kapusniaku jesz :icon_razz:.Moze za tydzien sie cos zmontuje np: w lany poniedzialek z wieksza ekipa. Pozdrawiam Edytowane 16 Marca 2008 przez maniek1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 za duzo kapusniaku jesz :). Po kapuśniaku mam dobre przedmuchy w wydechach. Hahaha :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Widze ze jak pogoda sie już popsuła to tez od razu cos na forum cicho sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Daniel jeszcze ten tydzien ma trochę mróz potrzymaci później ma byc juz znosnie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wielkie brawa dla Roberta Kubicy za zajęcie 2-go miejsca w G.P.Malezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamamoto1 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Wielkie brawa dla Roberta Kubicy za zajęcie 2-go miejsca w G.P.Malezji Podziwiam go, ale wolałbym, żeby na motocyklu się ścigał. :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Może kiedyś sie doczekamy jakiegoś Polaka w wyścigach motocyklowych, z mila chęcią bym pokibicował naszemu rodakowi. Już nie mogę się doczekać tej prawdziwej wiosny. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Daniel...jak Twój intruz?Może pomyślimy o wydechach?Zdecydowanie za ciche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hehe, ja teraz wkłady sobie dorobiłem żeby ciszej byłobo niedługo przegląd będzieale po przeglądzie będą wyjęte :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 hehe, ja teraz wkłady sobie dorobiłem żeby ciszej byłobo niedługo przegląd będzieale po przeglądzie będą wyjęte :icon_razz:No tak Mariusz...ale Ty ich chyba nie rozwiercałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 właśnie są puściutkie :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi