Gość tomek_skrzat Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 zapraszam do dołączenia do grupy motocyklistów z włocławka na portalu" www.nasza-klasa.pl" szukac: motocykliści - włocławek zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/9311733podam link zeby latwiej bylo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dziś troszkę przegoniłem swoją virówkę...jednak samotna jazda,to trochę nudne... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomek_skrzat Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 ja też dzis nie wyrobiłem i po pracy przegrzałem troche sprzęta - jak bedzie taka aura to zazne to chyba robić czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Widziałem cie wczoraj wojtek na wysokosci wiaduktu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Widziałem cie wczoraj wojtek na wysokosci wiaduktu :icon_rolleyes:Dzięki Danny,tamtędy właśnie jechałem.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Qrcze...ale przymroziło...a miałem nadzieję że w niedzielę gdzieś brykniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 ja też Wojtek miałem nadzieje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 mozna naladowac baterie na nastepny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 A ja sie juz nie moge doczekac kiedy ukoncze swojego Intruza bo juz by sie chciało pojedzic :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Śpiesz się Danny...na weekend zapowiadają ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Śpiesz się Danny...na weekend zapowiadają ocieplenie. ajj Woy prosze Cię nie mów nic na temat ocieplenia bo mnie aż skręca jak myśle ze nie moge zrobic sobie wypadu tylko musze jechac w delegacje :/ Edytowane 19 Lutego 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Ja też w delegację :) Edytowane 19 Lutego 2008 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ja też wdelegację :)i to jest największy dla Nas motonitów ból :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1300 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Witamno jak by w niedziele sloneczko wyszlo to chyba odpale sprzeta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi