MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 lukasz mam nadzieje, ze tez jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igner Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 no niestety nienie mam nic kasy- DOSŁOWNIE 0,00 złbyłem nad morzem kilka dni później kilka piwkujących dni :flesje: i jestem totalnie spłukany i nie zanosi się na żaden przypływ gotówki narazie(czyt. ahhh Ci biedni studenci ;) ) a do tego czeka mnie jeszcze regulacja zaworów i nie chcę się za daleko się wypuszczać-bo "cykaja" niemiłosiernie nie wiem co mu jest-w tym roku była robiona regulacja i było wszystko ok a nagle z dnia na dzień mu coś odbiło i cyka na maksa więc sorry ale do Piecek nie dam rady-chociaż bardzo chciałemjedynie co moge zaoferować teraz to to że przyjade koło Guliwera i przywitam się z odchodzącymi i kawałek ich odprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 u mnie ostatnio tez z tym cienkoale cosik dorobilem po godzinachi chyba wystarczy na zlocikjak nie bede glodowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 u mnie ostatnio tez z tym cienkoale cosik dorobilem po godzinachi chyba wystarczy na zlocikjak nie bede glodowalBiedunia :notworthy: Nie bój nic 3m !!! nie dam zginąć !!! Podzielę się kaloriami z alkoholu :banghead: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam po krotkiej przerwie,prosto z Mazur.. pogoda dopisala !! a dzis pech - 1sze kilometry po 10 dniach przerwy i deszcz... Co slychac ? Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Alex w sobote sie spotykamyw pieckach kolo bydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Po ustaleniach telefonicznych z: Pawłem, Mariuszem i Tomkiem, podaje zmianę planu przejazdu przez Bydgoszcz a raczej ominięcia jej, my śmigamy obwodnicą. Spotykamy się na trasie wylotowej na Inowrocław, za rondkiem z obwodnicą, postaramy się być przed 12-stą.A ja czekam we Włocławku (Guliwer) przed 10-tą.Do zobaczyska. Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez zi.gi (wariat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja bede o 11;30 pod OBI gdzie odbiera mnie Paweli tam te dojedzie do nas cbr, bmw, cyklotron i dieselwiec na nich nie czekajcieale szkoda ze nie bedzie azorka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja bede o 11;30 pod OBI gdzie odbiera mnie Paweli tam te dojedzie do nas cbr, bmw, cyklotron i dieselwiec na nich nie czekajcieale szkoda ze nie bedzie azorka :buttrock:A kjujika to z bani najlepiej :biggrin: A co sam dojade jakbycoajak :banghead: Albi nie :banghead: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kjujik ja czekam na Ciebie i Piotrka (VY) we Włocku o 10-tej gdzie ma dojechać też Jędrula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kjujik ja czekam na Ciebie i Piotrka (VY) we Włocku o 10-tej gdzie ma dojechać też Jędrula. :flesje: będę będe o 10 guliwer :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jędruś Guliwer jest przed tymi blokami co z Jankiem zostawialiście mi kuferek. Jak ktoś się pogubi to dzwonić do mnie: 504 455 644 zigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam,Gromada rusza szybciej !! Dolacze mam nadzieje, ze z hondzia 125 ok. 14tej.. do zobaczenia,Alexp.s. nie spijta sie za mocno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Spoko będziemy trunkować w umiarze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 taa Alex spijemy sie dopiero jak przyjedziezebysmy pamietali ze byles ;) noo moto spakowanesniadanko i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi