maxshadow Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 mam shadow z 2006 roku ( vt 750 rc 50 ) i... kupilem sobie blokade :( xenę i.... coz sie okazalo ze nie mam dziur w tarczy zeby ja zapiąc :D co więc ząłożyć ???? , nie przyjmuje porad typu wywierć ! bo sie nie da juz o tym myslalempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 sprzedać blokadę mi :icon_mrgreen: ja mam dziurki :icon_mrgreen: a tak na serio to mnie zaskoczyłeś tym że ich nie ma, możesz wymieniac tarczę, ale nie wiem czy to gra warta świeczki, motor nowy, wiec i tarcza bedzie dieal Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikeusa Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Obawiam się że pozostaje Ci tylko coś takiego:BLOKADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi