KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Cyklotron, wyrazy współczucia :D Napisz jak Motong i co dalej. Koledze tmi radze wyluzować pośladki i uzupełnić profil, no i nauczyć sie obsługiwać opcje cytowania wypowiedzi innych forumowiczów :bigrazz: Co do Kamizelki to tak jak Street napisał, nie będzie ona widoczna. Oczywiście mówie o tej konkretnej sytuacji bo jestem ich gorącym zwolennikiem ale po zmroku :) Co do mrugnięcia to bardzo wielu kierowców może to zinterpretować tak jak napisała wyrocznia i nie podlega to żadnej dyskusji :buttrock: Jedyny sposób to poprostu zwolnić przed skrzyżowaniem, lub ruszać powoli. Przecież można odkręcić za skrzyżowaniem :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Forum często działa jak natura chciała więc do jednego marnego cytatu stosuję wersję oszczędniejszą - dla mnie do zastosowania i dla forum bo go tak nie spowalnia. A z profilem moim co jest nie tak, że powinienem go uzupełnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Dzisiaj był Pan z PZU, wydał wyrok : kasacja. Nie będę czekał na kase z PZU bo do Kletna nie dojadę. Żona udobruchana ( kochana kobita ) , trochę musiałem nabajerować jaki to ja miszcz i w ogóle, że cało wyszedłem i że super panowałem nad sytuacją ( uhh ale będę musiał się wyspowiadać przed świętami ). Oficjalnie szukam moto, najchętniej kilkuletni DragStar 1100 w kredycie lub leasingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Forum często działa jak natura chciała więc do jednego marnego cytatu stosuję wersję oszczędniejszą - dla mnie do zastosowania i dla forum bo go tak nie spowalnia. A z profilem moim co jest nie tak, że powinienem go uzupełnić?No wiesz, jest takie przysłowie - "JAK GÓWNO NIE UMIE PŁYWAĆ TO NA WODE NARZEKA" :wink: Co do profilu to popatrz na Profile innych :) Dzisiaj był Pan z PZU, wydał wyrok : kasacja. Nie będę czekał na kase z PZU bo do Kletna nie dojadę. Żona udobruchana ( kochana kobita ) , trochę musiałem nabajerować jaki to ja miszcz i w ogóle, że cało wyszedłem i że super panowałem nad sytuacją ( uhh ale będę musiał się wyspowiadać przed świętami ). Oficjalnie szukam moto, najchętniej kilkuletni DragStar 1100 w kredycie lub leasingu.Powodzenia, na kase z PZU pewnie poczekasz, a używke szybko załatwisz ;) Nie kupuj nowego bo nie dojedziesz do Kletna (ja czekam od końca Lutego na swój) :( Jeszcze raz powodzenia :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) No wiesz, jest takie przysłowie - "JAK GÓWNO NIE UMIE PŁYWAĆ TO NA WODE NARZEKA" :) Co do profilu to popatrz na Profile innych :) Opcje cytowania potrafię obsługiwać. Uważam jednak, że nie zawsze jest to wymagane i można użyć prostszej formy, bo ta forumowa nie zawsze należy do najszybszych i najlepszych więc nie rozumiem po co się tutaj spierać zwłaszcza, że cytowałem wypowiedź kogoś kto udzielił ją tuż przedemną czyli widniała nad moim postem. Odnośnie profilu - wymagane są trzy informacje - wiek (wpisałem), płeć (również mam) i skąd jestem (tutaj też). Reszta informacji jest opcjonalna.Dziękuję jednak za radę, być może z niej kiedyś skorzystam, oczywiście jeśli zechcę.Pozdrawiam. Edytowane 29 Marca 2007 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Szczęśliwe zakończenie.Kupiłem V-Stara 1100 Silverado, pełen wypas. Teraz mam z przodu 5 świateł : duża lampa, lightbary i pomarańczowe obrysówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Cyklotron współczuje wypadku i gratuluje juz nowego sprzęta! Myślę, że teraz będziesz widoczny jak latarnia morska hihihi ;) pozdrawiam i bezwypadkowego sezonu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Szczęśliwe zakończenie.Kupiłem V-Stara 1100 Silverado, pełen wypas. Teraz mam z przodu 5 świateł : duża lampa, lightbary i pomarańczowe obrysówki. ludzie nie chcą jeździć na światłach bo im wachy podobno szkoda, a tu taka choinka :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A pokaz foty motoru ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ube Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Jak to mówią na źle to i w drewnianym kościele cegła na głowę spadnie... Kiedyś też miałem dość poważny wypadek, więc wiem jak to jest skasować motocykl... Na szczęście Tobie kase zwrócą i przedewszystkim jesteś cały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi