Florek Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 W piątek wieczorem zrobiliśmy ognisko niewielkich rozmiarów bo było nas mało. Pękły pierwsze lody i puszki.Z rańca obudził nas wymarsz niemieckiego speckomanda zakwaterowanego tuż obok nas od czasu wojny.Po śniadanku (gruuuby salcesonik) wyruszyliśmy na podbój Torunia. Właśnie obeszliśmy cały Toruń :-) zgodnie z mapą dostarczoną nam przez zawartość sekretariatu fortu IV. Spotkaliśmy na starym rynku grupę armaturową, która obiecała pojawić się jeszcze w forcie.Ponieważ zaspokoiliśmy nasze potrzeby duchowe (post na forum) teraz idziemy zaspokoić się fizycznie :) Cieniasy które zrezygnowały już mogą żałować (Pepe kazał mi tak napisać :-p) Zdjęcia umieścimy jak wrócimy Pozdrawiamy Pepe, Igor, Kasia, Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Pozdrówcie grupę z 3miasta :biggrin: A pozdrawiać będzie kogo ,więcej jak pare maszynek poleciało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Cieniasy które zrezygnowały już mogą żałować (Pepe kazał mi tak napisać :-p) Zaprawdę tak było. Sezon oficjalnie zainaugurowaliśmy w "pięknych okolicznościach przyrody". Długo by pisać o tym, co i jak było. Na pewno niedługo pojawią się zdjęcia (wrzucać ludkowie co kto narobił, pls).Pogoda (poza piątkiem) dopisała, a więc było zwiedzanie miasta, przekonywanie tubylców do pięknej idei motocyklizmu (tu przodował jan kalin :icon_biggrin: ), ogniska, ziwedzanie fortu, dyskoteka i mnóstwo innych atrakcji.Za to wszystko należy się "szacun jak byk" JareG'owi :wink: :cool: :P . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryb Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Florek i PePe, Drogowiec : miło było was poznać w realu i rozpocząć sezon w takiej ekipie i w takich okolicznościach. Fotki wrzucone do mnie na stronke oto link do galerii:http://www.haryb.zagrosze.net.pl/www/moja/...ezy_moto/torun/ Krótki opis na forum Yamaha XJ: http://www.yamahaxj.pl/forum/viewtopic.php?p=12141#12141 pozdroharyb :crossy: pozdroharyb :banghead: Edytowane 26 Marca 2007 przez haryb Cytuj www.haryb.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi