Maar79 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witam wszystkich Szperam właśnie w sklepie www.republiccycle.com zamierzam zakupić kilka gadżetów do mojego VTA'a jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem jakiś błyskotek to wejdżcie na stronę idajcie znać możemy wysłac wszystko jedną paczką. Ja znalazłem tam w końcu takie spacerówki jak chciałem i cena jest porównywalna z tymi dziadami z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxshadow Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 witaj moze i cos bym znalazl ile bedzie kosztowac przesyłka >?>>???pozdrawiamWitam wszystkich Szperam właśnie w sklepie www.republiccycle.com zamierzam zakupić kilka gadżetów do mojego VTA'a jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem jakiś błyskotek to wejdżcie na stronę idajcie znać możemy wysłac wszystko jedną paczką. Ja znalazłem tam w końcu takie spacerówki jak chciałem i cena jest porównywalna z tymi dziadami z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maar79 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 mi powiedzieli za taką duzą chromowana osłonę silnika, spacerówki, chromowane osłony przełączników, i jeszcze jakiś drobiazg 45 dolców, róznica przy dodatkowych produktach nie powinna być duża. Ale najlepiej jest wysłac im listę tego co się chce zamówic i oni wyceniają przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi