Gość krissr114 Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) gdzie moge dostać tłok do polini 110 do dt?? z góry THXpodajcie jakieś konkretne sklepy lub namiary na nie:)p.s. pytam tak na zapas;P Edytowane 23 Marca 2007 przez krissr114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 gdzie moge dostać tłok do polini 110 do dt?? z góry THXpodajcie jakieś konkretne sklepy lub namiary na nie:)p.s. pytam tak na zapas;P110? podaj średnice wydaje mi sie ze na 110 jest mało rzadkość najwiecej jest na 105cm czyli ma 55mm tłok a 110cm ale malossi co ma 57,90 czy 95 . ale nadwymiarowych chyba nie robia jak cos to tylko nominał. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 u mnie 270zł kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 u mnie 270zł kosztujeA wiesz jaką ma średnice ten na 110 Polini mniej wiecej bo ja też szukam takiego tłoka na 12sworzen i srednice ok 58mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 no do dt polini 110 wiecej niewiem aha kazda selekcja dostępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 szczerze to nie wiem ile ma mój tłok....gutek_rapier Ty masz takie tłoki do polini ? ile taki u Ciebie kosztuje?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wystarczy przeczytać wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdro jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdro jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdro jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdro soryy ale mój net chodzi ja stare gówno i sie tak stało jak wyżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 jak bym potrzebował to sie zgłosze.THX:) pozdroJa akurat do mojej DTki kupowałem tłok w motoromie tez maja tłok Polini 55mm,wszystko ok tłok chodzi do dzis,bez żadnych problemów,dałem za niego cos koło 200zł :icon_exclaim: nie pamiętam bo to było z poł roku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 daj namiary na ten sklep:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 daj namiary na ten sklep:) pozdromiałem wizytkówkę gdzieś do nich a za tłok dałem 230 z przesyłkom,ale wpisz w kugle motoroma i też pownno ci znależć tam był nr telefonu teżA to Warszawa ul.Chodzonego 7 tel.(022)644-93-49 fax 857-93-61 chyba ze sie zmieniło :biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krissr114 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 dzięki. pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 miałem wizytkówkę gdzieś do nich a za tłok dałem 230 z przesyłkom,ale wpisz w kugle motoroma i też pownno ci znależć tam był nr telefonu teżA to Warszawa ul.Chodzonego 7 tel.(022)644-93-49 fax 857-93-61 chyba ze sie zmieniło :lalag: pozdro Zgadza się. W motoromie dostaniesz chyba wszystkie tłoki polini. Oni są chyba jedynym miejscem gdzie dostaniesz takie tłoki. Przynajmniej ja o innym nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Zgadza się. W motoromie dostaniesz chyba wszystkie tłoki polini. Oni są chyba jedynym miejscem gdzie dostaniesz takie tłoki. Przynajmniej ja o innym nie słyszałem No a kto wie gdzie można dostac tłok malossi na 110cm średnca cos ok 57,5 czy 58mm, bo nie moge nigdzie znależć :) .Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi