mierzwa2 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 mhy... mi tylko szkoda tych gixerów które wystepują na większości tych scen... no ale każdy szanuje to co ma i zależy jak bradzo musiał się napracowac by to coś kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Jakby u nas za dwa-trzy miesiące normalnej pracy można było kupić Gsxr-a to też była by inna mentalność. Polacy to krytykują bo ich nie stać i są zazdrośni.. Stunt to bardzo fajna zabawa ale u nas niestety dość kosztowna.. Z jednej strony zgadzam się ze Spidim bo wiem, że jak jeździliśmy na parkingu to po godzinie latalem w koszulce bo od "skakania" po motorze robiło się gorąco.. ale ja tam nie miałem więcej niż 50km\h i cudowałem co sie dało.. A w tych filmikach niektórzy lecą z dużymi prędkościami robiąc zwykłe wheelie wiec tam dobre ubranko by tak nie przeszkadzało. Tym bardziej, że niektórzy nie mają za dużego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 zajebisty film !!! kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi