samson Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Kumpel, zapalony jezdziec simakow podeslal mi takie cos: http://honda.ath.cx/filmy/3lipca2003/Andrz...zej_Marczewski/ Polecam obejrzenie... w szoku jestem co on na nim wyprawia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Siemka!!!Masz rację, ciekawie to wygląda :wink:Ja się niestety nie odważę na takie traktowanie mojej patatajki :)( za dużo robię nią kilometrów co wekend i myślę że wystarczająco już dostaje w d..ę :P )Pozdrawiam - Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 I slusznie... Motocykl wkoncu powiedzial, ze ma dosc.Wysunal sie sworzen i zrobilo sie brzydko w srodku.Wszystko dzialo sie na polskim tloku i cylindrze 60ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Spoko spoko te filmiki, tylko że ja tak samo jak i Poison nie katuje swojej maszynki. No zdażyło sie raz może dwa że próbowałem na gume postawic ale dbam o jawahe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi