homman Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Jak takie moto odblokować bo śmiech... Jak skuterek odblokowany śmiga setke a ja 80 nie osiągne... Orientuje sie ktoś gdzie może być blokada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNIPER Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jak takie moto odblokować bo śmiech... Jak skuterek odblokowany śmiga setke a ja 80 nie osiągne... Orientuje sie ktoś gdzie może być blokada???? Spiesz sie powoli :icon_mrgreen: a jak już chcesz śmigać szybciej zadzwoń do serwisu i odblokują Tobie moto tylko to może kosztować tyle co skuterek który śmiga :icon_razz: 100:) w najgorszym wypadku oczywiście a w najlepszym z 500zl bujałem sie trochę po serwisach bo chciałem w druga stronę czyli zablokować wiec miałem okazje spotkać sie kilka razy z tym ze goście źle zrozumieli co do nich mówiłem chociaż nie seplenię:P no i tłumaczyli ile może kosztować to i jak może być zblokowany moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi