kabe30 Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Mam prosbe do mieszkancow W-wy i okolic. W weekend bylem w Wesolej, ul. Trakt Brzeski 80, sklep nazywa sie Motomania. Stal tam calkiem ladny, czerwony metalik Honda Hornet z 98 r, maly przebieg, cena tez ok. (ok. 15 kawalkow) Czy ktos z Was wie cos wiecej o tym sprzeciku, czy nie jest to tzw. mina. Jak otrzymam od Was pozytywne opinie, pewnie kupie, czekam na wiesci, pozdrowienia, Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Sprzętu nie znam, ale trochę znam Rybkę i uważam że generalnie gów... nie przyjmie do komisu, na pewno zawsze trochę podpicuje ale złomu u niego nie ma. ZbychoXJR 1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 a ja moge co nie co powiedziec na ten temat. ostatnio moj sasiad sobie kupil rocznik 2001 i jest bardzo zadowolony! oglonie to ma to chyba cos kolo 98KM. jezdzi sie bardzo przyjemnie ale tak powyzej 160km/h jest juz troche mniej stapilny! V max ma w danych technicznych 220. kolega jechal najwiecej 210km/h ale to juz nie ma zadnej przyjemnosci z takiej szybkiej jazdy bo w hornecie nie ma zadnych owiewek wiec nie mozna tym bic rekordow predkosci! jak ja sie przejechalem to mi sie spodobalo. bardzo przyzwoite cacko. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Do Horneta można sobie założyć owiewki a jego Vmax to 218 km/h (z owiewkami pewnie mniej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 pewnie ze mozna ale seryjnie to on jest goły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2003 Sa Hornety w wersji z owiewka (CB600S) i bez (CB600F)... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 a wlasnie sorka za pomylke masz racje! ale chyba jest dosyc spora roznica w cenie miedzy tymi dwoma wersjami! nie jestem pewnie ale podobno tak. nie wie ktos jaka jest roznica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi