Gość Lukass Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Student, coś dla Ciebie, ucz się, moze kiedys Ciebie zobaczymy w wózku w górze gdzieś na Ursynowie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Od razu co mi sie skojarzylo jesli chodzi o motocykl i wozek to reklama - ja jestem sprite a Ty pragnienie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 no ja nie moge- czytajcie temat od poczatku do konca- ten filmik pokazal sie 3 raz... na youtube jest pelno "zoltych" :) smigajacych uralami gear up.no i oczywiscie pokazy z woszem w gorze. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 no ja nie moge- czytajcie temat od poczatku do konca- ten filmik pokazal sie 3 raz... na youtube jest pelno "zoltych" :) smigajacych uralami gear up.no i oczywiscie pokazy z woszem w gorze. Goska to fakt wczoraj dwie godziny siedzialem na youtube i ogladalem co wyprawiaja na rusachale jak zobaczylem jak gosciu na silniku sachary zrobil chopera to mnie zemdlilo :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi