otopoznan Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 witam , chcialbym zaczac przygode z cross/enduro ,poczatkowo myslalem o ktm 400 exc , 350exc, wr 400ale kilka osob powiedzialo mi ze delikatnie mowiac motocykle tej wielkosci mnie sponiewieraja.zaczalem sie wiec rozgladac za 125 poczatkowa myslalem o ktm 125ale w oko wpadla mi nowa Husqvarna WR 125 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M345193 co myslicie o tym motocyklu i czy pojemnosc ta mi wystarczy ? - nie jest za mala? (moja waga to 90 kilo) chcialbym tym motocyklem pojezdzic co najmine 2 - 3 sezony. warto kupic taki moto? prosze o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 przy tych gabarytach za czymś większych się rozejrzyj, zwłaszcza jeśli zamierzasz jeździć rekreacyjnie.jak możesz to uzupełnij wiek w profilu to wszystko będzie jasne :banghead: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otopoznan Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dokladnie mam 86 kilo , ta huska ma 38 KMcos wiekszego ? , co bys proponowal?sadzisz ze ta huska jest dla mnie za slaba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja swoja przygodę z enduro zacząłem od Husqvarny TE 510. Jest to mój pierwszy w życiu motor i uważam , że podjąłem właściwą decyzję. Ma potężną moc a ja mam tylko 65 kg (1kM = 1kg). Zaczynam się uczyć jeżdzić i poznawać motor. Czuję, że będzie mi służyła bardzo długo.Jeżeli dysponujesz pieniędzmi to możesz startować od dołu a jak nie to nie bój się tych pojemności. Jeżeli masz "coś" (bez urazy) w głowie to będzie OK, przecież manetkę gazu nie trzeba non stop dawać do oporu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dokladnie mam 86 kilo , ta huska ma 38 KMcos wiekszego ? , co bys proponowal?sadzisz ze ta huska jest dla mnie za slaba? w tym wieku to poszukaj coś konkretniejszego, chcesz kupić nowe moto ? exc450 z rocznika 2006 jest bardzo łagodne Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi