JareG Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie, nieodniosłem takiego wrażenia,ale przed kupnem zawsze możesz sprawdzić,nawet jak z Allegro, wtedy odeślesz :)Nie bedzie potrzeby odsylania, bo nie bedzie zakupu :D (jak rozumiem, rozmawiamy o tych 'lezkach'?)Mam zadatki na starego pierdziela - konserwatyste ;) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD PIT Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) A może coś takiego? http://www.wmw.com.pl/akcesoria/KA1450.jpg Bardzo mi się podobają, tyle że 470 zł to trochę sporo! Pozdrawiam !! Edytowane 17 Marca 2007 przez BRAD PIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 A może coś takiego?Bardzo mi się podobają, tyle że 470 zł to trochę sporo!:crossy:Dziela sztuki to w gablocie trzeba trzymac, a nie na motocyklu ;)Co do ceny - jesli jakosc wykonania i material sa bdb, to moze byc taka (=troche roboty z czaszkami zapewne jest).. nasz klient, nasz per pan.BTW: Ja wole jednak klasyczne szkielka. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost rider Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Lusterka ważna rzecz, ja w swoim dragu mam takie prostokątne i są super jeśli chodzi o widoczność mogę to zapewnić, montowane są chyba seryjnie w starszych dragach. Kiedyś też zapragnołem mieć okrągłe lub owalne, kupiłem okrągłe, super wygląd ale po zainstalowaniu okazało się, że szkło za małe, ramię za krótkie (widziałem tylko swoje ramię) a pozatym oryginalne lustro jakoś pomniejszało obraz a to nie, więc szybko powróciłem do prostokątnych i nadal szukam. Wnioski jakie wyciągnołem z wyrzucenia pieniędzy w błoto: lustro musi być stosunkowo duże, żeby było w nich co kolwiek widać oraz ramię dostatecznie długie aby omineło ramię kierowcy i nie oglądać swojej skóry w lusterku. Takie moje małe spostrzeżenia - szukam dalej ideału.PSTeż nie lubię plastików chromowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja u siebie mam zalozone takie:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...00237cf535.htmlCiezko jest wybrac lusterko ktore bedzie ladne i oczywiscie funkcjonalne z innternetu. Najlepiej jest zwsze obejrzec na zywo bo juz raz sie naciołem na lusterka z internetu i wole jednak takie zeczy kupowac na zywo. Jeszcze jedno zdjeciehttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...d2642fca55.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość livgren Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A ja bym wybral oryginalne..bardzo dobrze widac, nie zawadzam o katamarany, nic z nich nie zlazi, wygladaja spoko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) A ja bym wybral oryginalne..bardzo dobrze widac, nie zawadzam o katamarany, nic z nich nie zlazi, wygladaja spoko :)No i takie wlasnie wybralem - na dodatek za 2 szt. zaplacilem 40 zl :wink: Edytowane 25 Maja 2007 przez JareG Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi