Sloniu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Hejka! przymierzam sie powoli do przesiadki na większego sprzęta, podobają mi sie supermoto, jedyne blisko mnie jakie znalazłem to te: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M374070 , zastanawiam się czemu produkowano je tylko 2 lata, czym się rożniły od pozostałych send, oraz czy warto sie w to pakować? g :icon_exclaim: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jak dla mnie to tylko jakieś poprawki stylistyczne... Według mnie nie warto dopłacać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitter0 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No wg.mnie tez ,ona rozni sie jedynie malowaniem ,ale cena ogolem dobra sie wydaje.Pojedz i obejrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 już wiem czym się różnią - zawieszenia - marzochchi, większe hamulce, większy skok amorków :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi