Chomik Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam, mam uszkodzoną lage, prawdopodobnie ktoś kiedyś używał narzędzi typu młotek przecinak do wymiany uszczelniaczy :crossy: http://img214.imageshack.us/img214/4139/laga01cz1.jpg da się to czymś spolerować, zakleić zaspawać czy cos tam jeszcze czy już nic nie da się z tym zrobić? Laga jest też minimalnie skrzywiona czego efektem jest wytarty chrom przy końcu lagihttp://img214.imageshack.us/img214/7604/laga02vy7.jpg Ale tyle to chyba da sie wyprostować. Nie wiem czy kupić nową lage (ceny mnie przerażają), czy czekać może gdzieś znajdę używke (w tej chwili ciężko cokolwiek dostać) czy bawić się w naprawę starej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Sprostować się da, potem naspawać, spolerować i do chromu technicznego, ale to też cie wyniesie, lepiej poszukaj używanej i wymień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Koszt prostowania, napawania, polerowania i chromowania będą niewspółmierne do wymiany na używkę. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Chętnie bym przygarnął jakąś używkę ale dostać taką lage to chyba graniczy z cudem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Chętnie bym przygarnął jakąś używkę ale dostać taką lage to chyba graniczy z cudem :/Nic prostrzego gość pewny wystawia się na motobazarze we wro sprowadza z Francji przody głównie uszkodzone choć nie tylko na pewno posiada części które Cię interesują. POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 A od jakiego mota jest ta laga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Kardan pisałem już wcześniej do gościa, niestety ma same golenie :/ Szukam lagi do FZR 600 3HE z 1993 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Kardan pisałem już wcześniej do gościa, niestety ma same golenie :/ Szukam lagi do FZR 600 3HE z 1993 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Kardan pisałem już wcześniej do gościa, niestety ma same golenie :/ Szukam lagi do FZR 600 3HE z 1993 rokuJeżeli w tej chwili nie ma to zamów i uzbrój się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 W klasie 430. larsson chyba 490. ale jak poszperasz w necie to powinieneś znaleść nową za ok 350 zeta.No i oczywiście używki, ale z nimi różnie bywa... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tu kiedyś znalazłem ofertę rur nośnych do moto :tecrol.bielsko.pl/tania zabawa to nie jest pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi