enduromaster Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja przed sprzedażą kata wymieniłem tłok (400zł) i zrobiłem tylny zawias (180zł) żeby nie mieć później problemów.no i przy sprzedaży dla potwierdzenia byłem przygotowany ściągnąć głowicę i pokazać że wałka nie wciskam.Kupujący tylko dzwoni podpytać się co i jak wymienić (oleje itp) :) a moto sprzedałem za tyle ile chciałem (aż 2,5 tyg się ogłaszałem :) ) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) I jest Meteor za 120zł. Pozdrawiam Ps.Zostało tylko złożyć wszystko do kupy.Jak wsadzić pierścienie w te rowki? Jedeń pierścień ma mniejszą ta przerwe i ma srebrną krawędź, a drugi ma krawędź w kolorze całego pierscionka(czarny). Edytowane 14 Marca 2007 przez Siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) chciałeś meteora to się teraz męcz :icon_rolleyes: pierścienie powinny być 2 takie same Edytowane 14 Marca 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi