Piotrekmx_125 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam!!Mom pytanko co myślicie o tym moto??http://moto.allegro.pl/item172151216_honda_cr_125.htmlJest z 2001 roku Przepraszam za moj poprzedni temat ale mialem problemy z netem i cos nie wyszlo :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Motocykl jest z mojego miasta. Właściciel to pedant więc teoretycznie powinien dbać o moto ale także sknera wiec może oszczędzać na częściach.Jego motocykle zawsze były wypucowane i wypieszczone zewnętrznie, nie wiem jak technicznie. Koleś ma wizerunek u nas wizerunek lasnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 CZyli co radzisz??Jechać po niego czy dać sobie spokoj Gosciu mowil ze jest z olsztyna. Ja jestem z Kielc wiec mam dośc spory kawalek drogi..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Następny wałek,to nie jest model 2002,model z 2002 miał całkiem inną ramę,jak i plastiki.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 CZyli co radzisz??Jechać po niego czy dać sobie spokoj Gosciu mowil ze jest z olsztyna. Ja jestem z Kielc wiec mam dośc spory kawalek drogi..... :bigrazz:Z Olsztyna ? to chyba zmieniła właściciela. Czy może spod Olsztyna ? Ostróda.Ogólnie to jestem mocno uprzedzony do kolesia i wolę nie doradzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No jak dzwoniłem to gosciu mówił ze z Olsztyna.... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 te fotki maja trzy lata, nie wiadomo jak on teraz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 No rzeczywiście....masz racje nie zwróciłem na to uwagi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 te fotki maja trzy lata, nie wiadomo jak on teraz wygladaJeżli sugerujesz się datą na fotce to może być zle ustawiona. Motocykl w grudniu wyglądał tak jak na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dla mnie plusem jest w nim to że ma lampe....tylko ciekawe cz y dziala czy zalozona dla picu :crossy: Pytałem sie to powiedzila ze dziala, a ile w tym prawdy..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi