Iwan86 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam wszystkich . Przeczytalem chyba wszystkie tematy o odpalaniu moto po zimie. Wypalenie swiec ,ladowanie akumulatora i spuszczenie paliwa z gaznikow . I wlasnie ztym ostatnim mam problem , jestem zielony jezeli chodzi ote sprawy i nie wiem jak sie spuszcza to paliwo z gaznikow . Boje sie ze pomyle te srobki i cos zepsuje. Samo wypalenie i naladowanie akumulatora nic nie daje , moto nie pali tylko strzela ogniem z tlumika , wiec chyba to gazniki jezeli sie myle to poprawcie mnie . Prosze o pomoc , nie znalazlem nic na forum na temat jak sie spuszcza ta wache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dół komory pływakowej. Na obrazku śrubka oznaczona jako element 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan86 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 To juz chyba wiem jaka to jest srobka . Trzeba ja odkrecic i to samo zrobic z drugiej strony tak ? A jak juz to zrobie to co potem ? Mam przestawic kranik na pri i odpalac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Dokładnie! Jak już odpali to na ON albo RES w zależności ile paliwka w zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan86 Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Za chwile ide do garazu . Mam nadzieje ze zadziala i wkoncu uslysze jego glos . Wielkie dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan86 Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Niestety nic nie pomoglo , nadal nie chce zapalic :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi