berolok Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Graatzz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ech no super sprzęt. Tylko coś słabo się dzielisz tym szczęściem z nami;) Jakoś tak nie czuję tej radośći, że kupiłeś moto:)Ech to się chyba nazywa "zazdrość";-/ Ale moto naprawdę bajka. Jakoś tak na Yz-tki lepiej spoglądam niż na inne..Hehe,ciekawe dlaczego:DPozdrawiamI zyczę łagodnych gleb:D(bo uniknąc ich chyba nie sposób)..Przynajmniej w moim wypadku..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 super sprzet... ja wslanie czekam na YZ 426...zazdroszcze ze juz jejzdzicz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 super sprzet... ja wslanie czekam na YZ 426...zazdroszcze ze juz jejzdzicz....... Dzięki. no niestety długo się nie nacieszyłem bo sie okazało że 4ka szwankuje , jakieś wycie jakby tryby się wytarły także zamówiłem już całą skrzynie ze stanów bo tanio no i silnik już wyjęty z ramy zaraz sie zabieram za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciops Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Gratki wielkie spoko maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro1990 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 grtkuluje nowego sprzętu :) grtkuluje nowego sprzętu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi