Skocz do zawartości

AGV K-Series ROSSI MOTO

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak zaczne od tego,ze teraz mam ok.550zl na kask,poniewaz czesc kasy wydalem na inne potrzeby :icon_mrgreen: I mam do was pytanie czy ten kask: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M247409 bedzie dobry za ta cene czy moge znalezc lepszy ??

Miałam go w zeszłym roku i ... kupiłam nowy... jak dla mnie to jeden wielki szit- tyle ze fajnie wygląda... w deszczu to jedna wielka fontanna wewnątrz(przepuszcza wode), głośny!!!! i poduszki sie szybko defasonują(o dwa numery za duży po 3 m-cach)... za ta cene polecam HJC... a jak masz wydawać 550zł to lepiej sie zapożyczyć i kupić coś za tysiakanp. GP pro AGV.

pozdrawiam

Przejechałem w tym kasku 14 000km, i nie był on znowu taki tragiczny jak pisze kolega.

Mi napewno nie przeciekał :banghead: . W miare wygodny na głowie, przy wiekszych predkościach dokucza nieaerodynamiczny kształt skorupy. Jak tylko wystawisz głowe z za owiewki telepie CI nią na prawo i lewo :crossy:

Denerwuje głownie parująca szyba. Na zdjęciach AGV wygląda "kozacko" w realu już nie jest tak cukierkowo :D

Górna część wysciółki cały czas wylatywala mi z zatrzasków i lekko nachodzila na oczy.

Ale pomimo licznych wad kask wspominam dobrze :buttrock:

Edytowane przez piechur

Przejechałem w tym kasku 14 000km Mi napewno nie przeciekał

No ale myśle że nie jechałeś 3 tyś km cały czas w deszczu... mnie to akurat sie przydarzyło... nie było kolorowo...nadmienie ze innym w czasie trasy nie przeciekały kaski :smile: :bigrazz:

i nie był on znowu taki tragiczny jak pisze kolega.

KOBIETA :)