JonekBP Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Wiec tak zaczne od tego,ze teraz mam ok.550zl na kask,poniewaz czesc kasy wydalem na inne potrzeby :icon_mrgreen: I mam do was pytanie czy ten kask: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M247409 bedzie dobry za ta cene czy moge znalezc lepszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Miałam go w zeszłym roku i ... kupiłam nowy... jak dla mnie to jeden wielki szit- tyle ze fajnie wygląda... w deszczu to jedna wielka fontanna wewnątrz(przepuszcza wode), głośny!!!! i poduszki sie szybko defasonują(o dwa numery za duży po 3 m-cach)... za ta cene polecam HJC... a jak masz wydawać 550zł to lepiej sie zapożyczyć i kupić coś za tysiakanp. GP pro AGV. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Przejechałem w tym kasku 14 000km, i nie był on znowu taki tragiczny jak pisze kolega.Mi napewno nie przeciekał :banghead: . W miare wygodny na głowie, przy wiekszych predkościach dokucza nieaerodynamiczny kształt skorupy. Jak tylko wystawisz głowe z za owiewki telepie CI nią na prawo i lewo :crossy: Denerwuje głownie parująca szyba. Na zdjęciach AGV wygląda "kozacko" w realu już nie jest tak cukierkowo :D Górna część wysciółki cały czas wylatywala mi z zatrzasków i lekko nachodzila na oczy.Ale pomimo licznych wad kask wspominam dobrze :buttrock: Edytowane 10 Marca 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słońce Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Przejechałem w tym kasku 14 000km Mi napewno nie przeciekał No ale myśle że nie jechałeś 3 tyś km cały czas w deszczu... mnie to akurat sie przydarzyło... nie było kolorowo...nadmienie ze innym w czasie trasy nie przeciekały kaski :smile: :bigrazz: i nie był on znowu taki tragiczny jak pisze kolega. KOBIETA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi