ostell Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 (edytowane) Zamiast systemu klik-fix polecam coś innego.Ten system nie potrzebuje żadnych stelaży które wcale nie są ładne.Po zdjęciu sakw nie ma nic po za śrubami na których mocuje się sakwy. http://www.ghostbrackets.com/content/view/403/96/ .Rozwiązanie to najlepiej nadaje się do motocykli customowych,do których sakwy zakłada się tylko na dalsze wyjazdy. Panowie!! czy ktoś posiadający vtx 1.3 custom i duże sakwy (np takie jak z tarboru) montował ten system i może sie podzielić wnioskami i zdjęciami? kwestia ominięcia amora, albo przesunięcia do tyłu sakwy (a jak z kierunkami i estetyką?) dochodzę już do tego że pała mi dymi i już bawię się w grafika, nakładam zdjęcia sakw na zdjęcia motoru. Sami rozumiecie, nie sztuką jest zamówić wszystko i zastanawiać się wtedy jak to zamontować do kupy żeby pasiło a nie lubię sztuki.... z góry dzięki ! Edytowane 5 Lutego 2010 przez ostell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marikmw Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam, W tym roku dokupiłem sobie sakwy, ponieważ one nie są małe to musiałem dorobić sobie stelaże. A jak to u mnie bywa, to chciałem coś nie standardowego , to zrobiłem stelaże które mogą pasować wprawie do każdego motorku (muszą być dwa punkty mocowania). Rozstaw miedzy śrubami i wysokość półki nastawialne. Oprócz tego wymyśliłem swój patent "click-fix z zamkiem". Bardzo wygodnie kiedy pakujesz sakwy w domu a nie w garażu a także przy hotelu nie musisz rozpakowywać ich na parkingu. Zdjęcia są tut w mojej galerii : http://picasaweb.google.pl/103113084243848...476011039534242 Cytuj www.smwproject.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 to co zrobiles jest super ale to chyba przerasta umiejetnosci wiekszci z nas :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi