Skocz do zawartości

Pomóżcie mi, bo mam dylemat.

Dorsześ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Stan, :biggrin: nie chcialem Cie w zadnym razie urazic moja wypowiedzia, poprostu zaskoczylo mnie to z tego wzgledu iz pierwszy raz spotkalem sie by ktos na pas mowil, ze to jakies zboczenie, niechcialem zebys zrozumial to zle. Macie racje, ze nie ma co pieprzyc o teorii, tylko trzeba wszystkie te sprzety przebadac osobiscie. Co do VTX'ow no fakt faktem w sumie wrazenie robia, ale to nie to czego szukam, padnie jednak NA XV1600 albo VN 2000.

Dorsześ napisał:

A więc w ubiegłym roku sprzedałem V-Stara 110A z 2000r.

Została mi tylko Virago 535 z 1994r na ktorej jezdzi żona, czasem ojciec.

Jak zapewne nie długo się trzeba domyślać, że chodzi mi po głowie duży ciurser.

I co tu wybrac?

Yamahe XV1600 czy może VN1600? (myśałem też o VN2000 ale cena....)

Z góry dzięki za rade, skrobnijcie coś co rozwieje moje wątpliwości!

Pozdro.

www.tomek-dorszewsky.webpark.pl

nie obraz sie:

tak jak czytam ten "topic" to az mnie skreca - zadales pytanie jak dziecko (moze lizaka niebieskiego a moze czerwonego - doradzcie)

zastanow sie czego oczekujesz od sprzeta - czy zalezy ci na wygodzie czy przyspieszeniu. czy moze dzwieku. czy tez spalaniu a moze potrzebne ci miejsce do wozenia bagazu. albo inne parametry wyboru (pas czy kardan) a zapewne tez kasa ITP ITD - napisz ile mozesz przeznaczyc na sprzeta i dopiero wtedy mozemy ci pomoc - a tak do tej pory jest to "BICIE PIANY"

UWAZAM ZE TEMAT POWINIEN POJSC DO SMIECI

sorry jezeli kogos urazilem

pozdro all

Heffi napisał:

nie obraz sie:

tak jak czytam ten "topic" to az mnie skreca - zadales pytanie jak dziecko (moze lizaka niebieskiego a moze czerwonego - doradzcie)

zastanow sie czego oczekujesz od sprzeta - czy zalezy ci na wygodzie czy przyspieszeniu. czy moze dzwieku. czy tez spalaniu a moze potrzebne ci miejsce do wozenia bagazu. albo inne parametry wyboru (pas czy kardan) a zapewne tez kasa ITP ITD - napisz ile mozesz przeznaczyc na sprzeta i dopiero wtedy mozemy ci pomoc - a tak do tej pory jest to "BICIE PIANY"

UWAZAM ZE TEMAT POWINIEN POJSC DO SMIECI

sorry jezeli kogos urazilem

pozdro all

Byc moze mogles i odniesc takie wrazenie, ale wlasnie chcialem sie poradzic Was o to czym o i jak sie jezdzi w/g dlaczego to a nie co innnego, Chcialem zaciagnac tych rad z racji tego ze w moim miescie za bardzo nie ma w czym wybierac i poto pytam by pojechac juz z jakas wiedza.