DrPlama Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) temat do usumniecia Edytowane 8 Marca 2007 przez aryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lehoom Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Sprawdź mocowania silnika czy nie są krzywe lub pęknięte albo śruby luźne . Ja w swojej GS500 wyjmowałem silnik i po włożeniu spowrotem odczuwam większe drgania też. Może z powodu przedniej śruby mocującej silnik (ta najdłuższa) bo wcale jej nie mam gdyż była zapieczona więc musiałem ją ukręcic żeby wyjąć silnik. W GS500 to normalka z tą sruba że się zapieka w bloku silnika i jest duży problem bez palnika.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 (edytowane) temat do usuniecia Edytowane 8 Marca 2007 przez aryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi