Barył Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zamierzam rozpocząć sezon jeżeli nie będzie padało ruszam z Warszawki w sobotę tam spotykam się z Astarte i z Miklasem ktoś się przyłączy????http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...pic=68219&st=40p.s.jest opcja symbolicznego przywitania się z górami i zostania na noc w zależności jak nam się będzie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Macie jakisz konkretny plan?/ Bo ja z kumplem tez moze polecimy do kazimierza tylko z lublina. Napiszcie cos konkretnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 podajcie orientacyjna godzine o ktorej bedziecie w kazimierzu... pojawie sie i ja najprawdopodobniej... pewnie moto bedzie kolo rynkowej na rynku stalo... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jeżeli nie będzie padać na dzień dzisiejszy około 12-13 na rynku 4 motungi buldog i xj na warszawskich numerach cbr na radomskich i jeszcze 1 cbr ale nie wiem na jakichpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ok ... postaram sie byc obowiazkowo na bialoczerwonoczarnym Thundercatem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarema Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Hej, I ja postaram sie wpasc we wczesnych godzinach poludniowych czarnym Banditem. Wyrusza jakas ekipa z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja jak jutro zaloze lanuch i nawine paredziesiat kilometrow na probe to tez sie pojawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ruszamy z warwy o 10.00 ze stacji shela przy centrum hahdlowym sadybapzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Kurde blaszka ja mam egzamin w sobote :biggrin: , a też bym z chęcia śmignął. Ale moze innym razem, udanego wypadu zycze :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Witam,ja będę wyjeżdżała z Miklasem tak koło godziny 11 z Radomia, żeby na 12 być w Kazimierzu i połączyć sie tam z grupą warszawską :clap: Jeżeli ktoś też ma ochotę na przejażdżkę to dajcie znać. Ustalimy miejsce zbiórki w Radomiu. Jak nie będzie chętnych to trudno :clap: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Mnie niestety nie bedzie:( mam fakultety... no ale moze w nastepna sobote cos wykminimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) i powrócilem z kazimierza.... milo bylo was poznac... Astarte zrzucila bys mi na mail te pare fotek??? [email protected] z góry dzieki... pozdr. i do nastepnego spotkania... Edytowane 10 Marca 2007 przez Kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Witam,ja będę wyjeżdżała z Miklasem tak koło godziny 11 z Radomia, żeby na 12 być w Kazimierzu i połączyć sie tam z grupą warszawską :D Jeżeli ktoś też ma ochotę na przejażdżkę to dajcie znać. Ustalimy miejsce zbiórki w Radomiu. Jak nie będzie chętnych to trudno :biggrin: pzdr @starteWitam Astarte!!! Miło było WAS spotkac z Miklasem w KAZIMIERZU - szkoda tylko,że ja i Sylwia bylismy autkiem i nie moglismy z Wami pogonic na jakas przejażdzke :D No cóż może innym razem!!! Edytowane 11 Marca 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 i powrócilem z kazimierza.... milo bylo was poznac... Astarte zrzucila bys mi na mail te pare fotek??? Nie ma sprawy Kulus... jak tylko wrócę do cywilizacji (czyt. Wrocław :biggrin: ) to zrzucam zdjęcia na kompa i idą na maila :biggrin: Nam także było bardzo miło :clap: Może jeszcze będzie okazja do wspólnego pośmigania :D (niech mi tylko mechanik CBR-ke odda :bigrazz: ). Witam Astarte!!! Miło było WAS spotkac z Miklasem w KAZIMIERZU - szkoda tylko,że ja i Sylwia bylismy autkiem i nie moglismy z Wami pogonic na jakas przejażdzke crossy.gif No cóż może innym razem!!!Nam też było bardzo miło. Fajne takie niezapowiedziane spotkania ;) Auto proszę schować do garażu i na motocyklu już śmigać czas zacząć... my rozpoczęcie mamy za sobą. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nie ma sprawy Kulus... jak tylko wrócę do cywilizacji (czyt. Wrocław :smile: ) to zrzucam zdjęcia na kompa i idą na maila :crossy: Nam także było bardzo miło :biggrin: Może jeszcze będzie okazja do wspólnego pośmigania :biggrin: (niech mi tylko mechanik CBR-ke odda :) ). z góry dzieki bardzo... ja tez mam nadzieje ze bedzie okazja do spotkania i wspólnego polatania.... pozdr. kulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi