buba6 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Poniewaz wedzialem ze zbyt dlugo nie wytrzymam bez demona predkosci na moim ramieniu :icon_razz: zapadla decyzje ze oprocz dupowoza bedzie cos mocniejszego i tutaj pojawia sie pytanie co?chodzi za mna vrod, najlepiej model screaming eagle, moze wildstar lub jakis warrior, moze vtx, co polecacie i dlaczego, nie chodzi o wyglad, bo on ulegnie zmianie, chodzi o serducho i skrzynie. Do czego sa dostepne czesci, oczywiscie nie u nasm, moze byc w USA, co ma krotki skok tloka, ktory sie latwo modyfikuje. No i ostanie pytanie, czy ktos w PL uturbiał V'ke, czy znowu bede musial byc pierwszy :icon_twisted: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Z tego, co napisałeś, to szukasz czegoś szybkiego. Tutaj pozostaja Ci chyba 2 sprzęty - H-D i VTX. Nie wątpię w Twoje umiejetności, ale wsiądź najpierw na seryjnego sprzeta i przekonaj się, czy potrzebujesz do tego turbo. VTX to już nie zabawka. Odnośnie H-D - fajny sprzęcior, ale Buba Ty chyba nie masz mojej postury, także możesz się czuć jak na komarku :icon_twisted: http://video.google.pl/videoplay?docid=120...&q=V-twin+turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 fakt, mały nie jestem, 190 wzrostu i 110 wagi robi swoje, siedziałem już na v-rodzie i nie jest taki zły, ale faktycznie, mógł by być większy. Co do mocy, to nigdy nie jest tego za wiele :icon_twisted: ale tak naprawde to nie o to chodzi, bo niby gdzie ta moc mozna by w PL wykozystac :icon_razz: tu chodzi o sama zabwe zwiazana z budowa tego i osiaganymi wynikami, dzieki za ten filmik, moze jest cos wiecej na temat tego motocykla :crossy: ciekawe na czym to strojone. Mysle ze gdyby zapiac tam poczciwe kkk k03 lub nawet k03s to by fajnie smigalo :crossy: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) juz znalazlem wiecej o tym motorku :icon_twisted: Edytowane 6 Marca 2007 przez buba6 Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 juz znalazlem wiecej o tym motorku :)Wpisz na video google nazwę moto + turbo i coś się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirex Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Wiem że w ILAWIE jest gościu który przerabia moto widziałem jego robotę super, ma na imię AREK , jeżeli chcesz to postaram się o numer telefonu do niego.Buduje od podstaw motocykl na bazie silnika od COBRY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja razej bede chcial robic sam, mam sprawdzone osoby od robienia kolektorow, wydechow, montazu itp. potrzebuje tylko wystroic to gdzies Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi