pitter0 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam Tak jak w temacie-interesuje mnie v-max seryjnej oraz waga rolek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Napisałem krótki test tego skuterka:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=63640&hl= Miłej lektury ! Co do rolek - seryjne były chyba 4,7 grama ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitter0 Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 hmm myslalem ze sa ciezsze ,ale chyba takie mam zalozone ,bo mam podobny v-max.na skuter doktor przeczytalem ze ona ma 5,5 lub 6,5g rolki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Hm ... Nie wiem, ja miałem seryjnie wsadzone 4,7 g albo coś około 4 g ... Pozdrawiam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi