grey Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jeżeli w profilu masz prawdziwy wiek to możesz już robic A1. Konto jest brata ;] Ja jestem młodszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 a tak wogole to juz masz ta mx?? jezdziles na niej?? Gdy jest rozblokowana i tak juz ma sporo siły. Ale skoro chcesz.... KOszty pelnego tuningu to kolo 3tys a przy sprzedarzy wartość motoru jeśli wogole wzrośnie to maly procent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Pewnie ze jeździłem... Zdążyła mi sie już znudzić no i zaczynam kombinować:bigrazz: większość mocy chce przenieść na przyśpiesznie bo to jest dla mnie wazniejsze niż prędkosć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi