cubamen Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jak nie jeden forumowicz tak i ja pochwale sie " nowym " nowym w cudzyslowiu poprostu innym sprzetem jaki sobie sprawilem Yamaha FZS 1000 Fazer 2002 r :) nie napisze ze to szczyt moich marzen ani ze jest niesamowity bo poprostu nie wiem podobal mi sie chcialem zmienic moja armature na cos turystycznego i zmienilem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 :buttrock: Gratulacje.Teraz to tylko czekać na słoneczko i :) zapodaj jakies fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 :buttrock: Gratulacje.Teraz to tylko czekać na słoneczko i :) zapodaj jakies fotki :) No no no :biggrin: Gratuluj wyboru, tylko foty by się przydały, zapodaj czym prędej, gratulacje :clap: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jak nie jeden forumowicz tak i ja pochwale sie " nowym " nowym w cudzyslowiu poprostu innym sprzetem jaki sobie sprawilem Yamaha FZS 1000 Fazer 2002 r :biggrin: nie napisze ze to szczyt moich marzen ani ze jest niesamowity bo poprostu nie wiem podobal mi sie chcialem zmienic moja armature na cos turystycznego i zmienilem :biggrin: No to zyczyc szerokiej drogi i dalekich bezawaryjnych wypadow :biggrin: 3maj sie. Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Jak nie jeden forumowicz tak i ja pochwale sie " nowym " nowym w cudzyslowiu poprostu innym sprzetem jaki sobie sprawilem Yamaha FZS 1000 Fazer 2002 r biggrin.gif nie napisze ze to szczyt moich marzen ani ze jest niesamowity bo poprostu nie wiem podobal mi sie chcialem zmienic moja armature na cos turystycznego i zmienilem icon_mrgreen.gifBrawo.Gratuluje zakupu ale wiesz to jest tylko ..........Yamaha :) :D ;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi