Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 ale sie narobiło: włozyłem nowy wał wraz z łozyskami itd. odpaliłem moto przejechałem ze 200metrów i usłyszałem pisk a potem silnik stanoł! nie dąło sie kopnoć ani na pych! okazało sie ze 8O rozsypało sie łozysko na wale od storony iskrownika! wiec szybko je wymieniłem na te stare i moto chodzi! ale tłok uderza o głowice dałem podkładke pod głowice i nadal dupa no to dałem jeszce dwi oczysisci własno róbki! dokrecam głowice i nagle trach poszła szpilka! jutro jade dorobić szpilke! i podkładke z grubszej blach! to tyle na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 jutro zawoze wął razem z cylirem na zobkowska do bardzo miłego pana! i wał bedzie jak nowy! ale sie rozpisłąme dalszy ciag za tydzień! Widz, że zaopatrujemy się w tym samym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 jutro zawoze wął razem z cylirem na zobkowska do bardzo miłego pana! i wał bedzie jak nowy! ale sie rozpisłąme dalszy ciag za tydzień! Widz, że zaopatrujemy się w tym samym miejscu. jak oceniasz ten sklep bo dla mnei jest on zajebisty! niestety ma do niego bardzo dalego a blizej ma tylko nowlipki ale tam jest chu*owa obsługa :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Najlepszy w Wawie. Na Nowolipki mam daleko a poza tym nie lubię tych gości co tam obsługują. Na Targowej mają mało części choć ceny są niczego sobie, ale tam najrzadziej bywam. Natomiast Zabkowska - sklep jak marzenie, z gościem możesz se spoko pogadać, zawsze coś doradzi. Takich sklepów powinno być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Najlepszy w Wawie. Na Nowolipki mam daleko a poza tym nie lubię tych gości co tam obsługują. Na Targowej mają mało części choć ceny są niczego sobie, ale tam najrzadziej bywam. Natomiast Zabkowska - sklep jak marzenie, z gościem możesz se spoko pogadać, zawsze coś doradzi. Takich sklepów powinno być więcej. dokładnie! apel do ludzi z waway kupujcie czesci tylko na ząbkowskiej! dajcei im zaroić to naprawde wpaniały sklep i obsługa a cenny bardzo dobre np. linka gazu na nowolipkach 5zł a na ząbkowskiej 4zł niby to mała róźnica! ale ja uwazam ze ogromna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Najlepszy w Wawie. Na Nowolipki mam daleko a poza tym nie lubię tych gości co tam obsługują. Na Targowej mają mało części choć ceny są niczego sobie, ale tam najrzadziej bywam. Natomiast Zabkowska - sklep jak marzenie, z gościem możesz se spoko pogadać, zawsze coś doradzi. Takich sklepów powinno być więcej. dokładnie! apel do ludzi z waway kupujcie czesci tylko na ząbkowskiej! dajcei im zaroić to naprawde wpaniały sklep i obsługa a cenny bardzo dobre np. linka gazu na nowolipkach 5zł a na ząbkowskiej 4zł niby to mała róźnica! ale ja uwazam ze ogromna! Przykłady można mnożyć. Tylko tam zrobisz szlif cylindra, zregenerujesz wał itp. Ceny tych usług jak na wae są na prawdę niskie. Ani goście z Targowej ani z Nowolipek nie zaoferują ci tego. W danej chwili nie ma jakiejś częścina składzie, albo takiej nigdy nie sprzedawali. Dla gości z Zbkowskiej No problem jeśli wiedzą, że taka została wyprodukowana wykopią choćby spod ziemi (zamawiałem u nich bak do Ogara 205 i załatwili). Ale żeśmy im reklamę zrobili. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 i tebrze zasłuzyli!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 i tebrze zasłuzyli!!!!!!!!!!!!!! A niech mają. W końcu bez nich bym mojej jawki nie wyremontował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi