yani22 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 witaja ja powiem krotko na temat xjr 1200 - szybki, mocny, wygodny ale... pali min 7l/100km, szybko zuzywa opony (bo jest ciezki), bierze trozke oleju jak sie mu daje w kosc - ale mimo to zakochalem sie w nim i nie zamienie na zaden inny :):D: :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Tylko Hornet!!! Chociaż do turystki byś sobie musiał założyć owiewke:))) Ja jestem bardzo zadowolony. Horneta mam juz 3 lata i jestem baaardzo zadowolony!!! Powodzenia w wyborze. Edytowane 10 Marca 2007 przez Hornetlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 VFR :D ... lub tak jak kolega wczesniej pisał HORNETA :D ... ogulnie HONDA :D:p POZDRAWIAM : szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 a zastanawiales sie nad dl-ami klv-lami - co tym sadzisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi