kioRa Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 CZytalem w archiwum i sie nie doczytalem co po kolei mam robic(ktok po kroku i czym)tzn. jak lakierowac łatac zadrapania czy tez szpachlowac.Chodzi mi poprostu o caly wykład w punktach od momentu zdjecia owiewki do jej zalozenia .Caly proces lakierowania czym co i jak ile warstw jakie podlklady czym odtluszczac co robic ze starym lakierem jak szpachlowac zadrapania i czym -jesli kilka warstw lakieru to ile czekac miedzy kolejnym malowaniem.Mam zamiar sie pouczyc najpierw na "sucho" potem w praktyce.Niech to napsize jakis zaprawiony w bojach lakiernik -oczywiscie chodzi o plastiki.Temat mozna by wlozyc na stale aby wszystko bylo jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 http://lakierowanko.forumsplace.com/tu powinni ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi