pierwoszow Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jeśli rodzice kupują to trzeba brać. Na początek może być.Najczęściej w motorze zużywa się paliwko i oponki.Przyjemnej jazdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 moge się śmiało pochwalić że wczoraj jeździłam na rebelce ;):D:D ciężko było z odpaleniem ( tata musiał odpalać na popych bo świeca iskry nie dawała) i miałam małe kłopoty z ruszeniem(gaźnik jest do czyszczenia) ale wyszłam z tego cało i jeździłam nim po swojej wiosce ;):D:D wkońcu go dosiadłam tak jak trzeba i mnie słuchał ;):D:D Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! :lalag: :D :) :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi