Arni22222 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam mam mały problem .A mianowicie odkrecilem kolo w swojim zx7r tylne no i mialem je malowac na inny kolor ale po chwili odechcialo mi sie noi wkreciłem kolo i teraz nie mam pojecia jaki powinien byc naciąg łancucha.Proszil bym o podanie w cm miedzy łańcuchem ile powinno byc Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nr Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak ktos siedzi na moto, to na srodku łańcucha powinien byc luz 1-2 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 a tak to lańcuch ma być sztywny ?? bo mi chodzi ile ma byc cm tam miedzy lancuchem kolo wachacza o to mi chodzi bo teeraz jest dosc mocno sciśniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi