formatx Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 witam mam nastepujacy problem: po zdjęciu zbiornika w mojej ttr okazało sie ze jakimś cudem odkręciła sie śrubka którą reguluje sie moment otwarcia drugiego gaźnika, srubkę mam ale nie wiem na ile mam ja wkecić aby było dobrze proszę o pomoc i pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 zasada śrubek regulacyjnych jest chyba taka, że wkręcasz do oporu albo minimalnie zeby załapala a potem odpowiedniu wykrecasz/wkręcasz .... inaczej chyba tego nie zrobisz... albo daj komuś kto się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formatx Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 no wiec chyba pozostaje mi metoda prób i błędów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ustaw tak zeby jak pierwsza gardziel jest otwarta o 7 mm to druga podciśnieniowa zaczyna sie otwierać :icon_mrgreen: i zabiezpiecz sprężynką. Jak nie wyjmujesz gaźnnika to ja sprawdze ile powinna być mniej wiecej wkręcona. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formatx Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Było by super jak bys zmierzył gdyż gaźników nie będe wyjmował, a na oko to facet w szpitalu lezy :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 zakładam ze chodzi o 600 :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formatx Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dokładnie model TT600RE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formatx Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Dzieki za odpowiedz. Sam juz jakos ustawilem (jest ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi