bartek_p Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) Panowie , kto się podejmie remontu cezety. Nie tam żeby zaraz jak nowa była, ale żeby przywrócć jej dawną sprawność.Kupiłem ja jakiś czas temu ( na chodzi nawet całkiem niezłym), od jakiegoś czasu stoi. Chciałem jej remont zrobić ale jakoś nie było kiedy.W gre wchodzi silnik, elektryka( kable nowe mam). Zapłon jest elektroniczny założony.Jak by ktoś miał ochote się pobawić za jakieś normalne pieniądze to by było fajnie.Oczywiście chodzi o Poznań Edytowane 25 Lutego 2007 przez bartek_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 popytam u kolegów;) W poznaniu napewno ktos by sie znalazł:) Jesli pozwolisz twoje ogłoszenie poddam na innym forum;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_p Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Czekam zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi