maddog26 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 prosze o kontakt na mail [email protected]dobrze zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 prosze o kontakt na mail [email protected]dobrze zapłacęNie wiem czy Ci sie kalkuluje robic remont w jakims warsztacie. Zaplacisz jak za przyslowiowe zboze. Lepiej chyba samemu podlubac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti2001 Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) co bedzie wchodzilo w sklad takiego remontu? robilem juz parenascie silnikow wiec kolejny to nie bedzie problem Edytowane 24 Lutego 2007 przez wojti2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maddog26 Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 co bedzie wchodzilo w sklad takiego remontu? robilem juz parenascie silnikow wiec kolejny to nie bedzie problemnie wiem , kupiłem cz zrobilem cała bude w niej w zimie.. nie odpalałem jej . myśle ze trzeba by przegladnąć całą , wiem ze lała spod zebatki zdawczej.ewent liczę się z mozliwoscia poprawienia elektryki , jaka kasa cie interesuje za robotę. podaj jakis kontakt to siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Niestety nie jestem ze slaska ale moge podjac sie wykonania takiego remontu.RObiłem juz parenascie silników typu suzuki rm 250,cz cross 516,suzuki rg yamaha dt i rd i inne japonie.Cena około 150zł + częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi