cypherius Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jak wiadomo w Jawce Mustang tylne zawieszenie to 2 sprezyny bo bokach, chce popracowac nad centralnym tłumikiem zamontowanym za kołem, więc potrzebuje porady. Widzialem w necie takie rzeczy robione przy wskach. help ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 jak mozesz to daj linka do tych stron?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ichm Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Cze, znajomy kiedyś włożył do WSK-i sprężynę od mercedesa, było OK do czasu aż nie pękła, szczegółów niestety nie potrafię podać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Hey, mam w garażu crosa zrobionego na ramie od Wueski 125, ma to to centralny amorek (sprężyna od malucha i w środku jaieś dwa małe amorki) wygląda to ciekawie, chodzi jeszcze lepiej, jak zrobie fotke to zapodam PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ok dziex za pomoc :-) interesuje mnie najbardziej sposob mocowania bestii - nie chce ciac za bardzo ramy :-)Kondon 4u : www.polmot.org szukaj sobie w galerii jest tego ;-) Fajny jest przepis na bimber :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ok dziex za pomoc :-) interesuje mnie najbardziej sposob mocowania bestii - nie chce ciac za bardzo ramy :-)Kondon 4u : www.polmot.org szukaj sobie w galerii jest tego ;-) Fajny jest przepis na bimber :-) dzieki! fajny sprzecik! duzo w nim pozmieniłą i te długie tylne widzły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi