Super stunter piter Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 siemaco robić żeby nie wybijało jak skaczesz-chodzi mi o to że odbija tylne koło i lece na przednie ale tylny amor jest dobry.czy jest ktoś na forum co trenuje regularnie jazde na crossie, na jakimś torze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 siemaco robić żeby nie wybijało jak skaczesz-chodzi mi o to że odbija tylne koło i lece na przednie ale tylny amor jest dobry.czy jest ktoś na forum co trenuje regularnie jazde na crossie, na jakimś torze??Widzę że jesteś z okolic Komorowa.Przyjedź w jakiś weekend na Strzeniówkę, ustawimy ci amorek. Napisz na mi na PW kiedy będziesz. Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 (edytowane) narazie nie jeżdże Edytowane 23 Lutego 2007 przez Super stunter piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi