Priest666 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 znalazłem to: http://www.bikersmania.pl/index.php?Depart...2&ProductID=165 zastanawiam się czy nabyć czy nie... :buttrock: A nad czym się tu zastanawiać...? :biggrin: Podoba się.. to nabywaj... jak nie jesteś przekonany.... to daj sobie spokój... Osobiście... gdyby taka cena była za taki osprzęt dwa lata temu, to bym kupił od ręki.. poszedłem w gmole i spacerówki na nich montowane.. aale.... to jest moja subiektywna opinia. Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Spacerówki, które znalazł Kozak są do złudzenia podobne (lub to te same) do tych, które robi Roman Jopul. Pogodna 827-200 Starachowicetel: (041)2740393, (0694)918420 Warto sprawdzić bezpośrednio u producenta - może będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo62 Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Dzięki Jusza za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi