kusiek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 moim zdaniem to tigra jest za mala i co zatym idzie jest dla panienek..co do rdzewiejącuch opló to normalka blacha bez ocynku.... jak ci sie podobaja takie mniejsze furki to idealny jest vw corrado i powiem ze on jest sliczny i ma "dusze" jak dlamnie....pozdro silniki w corrado to 1.8 zwykly taki jak w glofach jettach..on ma co 90 pare koni potem jest 2.0 16v kolo 135km potem jest slynny G60 1.8 on jest na turbinie i ma 160km i z tego co slyszlaem latwo mozna z niego wyciagnąc kolo200km:P i potem jest VR6 2.8 ten w corrado ma 194km a w glofach 3 ma 174km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 no corrado zajebiste jest , i bardzo mało ich jest , a co do audi to zaznaczam , ze to blacha ocynk , i jeśli nie była bita to przeżyje właściciela :banghead: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 a ja dorzucę się a Alfa Romeooczywiście zaraz ci co nie mają i nie mieli nic wspólnego z tą marka zaczną powielać stereotyp awaryjności itppolecam alfe 156 - nie tylko dobrze wygląda ale też świetnie się prowadzi, silnik 2.0 nie jest jak na tą pojemność i wielkość auta paliwożerny a osiągi ma dobre (155km).no i ta deska rozdzielcza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Ja miałem ten sam problem dosłownie 2 miesiące temu i ten sam przedział cenowy. Tigra wizualnie jest naprawde fajna, pomimo swoich latek nadal może się podobać i jest napewno nietuzinkowa. To, że zbudowana na Corsie to tylko lepiej - dostęp do cześci lepszy i taniej. Finalnie kupiłem jednak coś innego - Honde Civic z 94 roku. I nie żałuję! Teraz jeszcze raz potwierdzam coś co już sam odkryłem jakiś czas temu - nie ma jak japoniec. No i następna Honda w rodzinie ;-) Bardzo dobra podejście niema jak japoniec. Nic się nie psuje, tylko klocki paski i oleje trzeba wymieniać. Lepiej starszego japońca niż nowego opla czy fiata. Osobiście polecam mitsubishi. A w tigrze jak się siedzi z tyłu to walisz głową w szybę. Niezbyt przyjemne uczucie, odradzam. Pozdr A jeszcze co do Civic'a to na stronie www.promex.rybnik.pl jest za 8300 Civic 1994 w super stanie. Edytowane 21 Lutego 2007 przez milosz-RR Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 qdlaty co do alfy to ponoć te stare były awaryjne , czytałem dużo opini o 147 i... niby nic sie nie psuje i ten wygląd... ehh :icon_evil: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy desperat Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 VitkaOd tygodnia jestem posiadaczem mazdy mx3 6v 24v i powiem ci że wrażenia są jak z jazdy na dobrym jednośladzie. dawno nie miałem takiej frajdy z jazdy mobilem. silnik malutki 1.8 ale za to V6 24 zawory no i moc 140 konie przy masie auta trochę ponad 800 kg., pozatym bardzo ładnie wypasiona elektryka ,szyberdach ele. abs, kontrola trakcji i czarodziejski guziczek POWER. Jednym zdaniem Nic dodać nic ująć - będe ją pojecał każdemu chłopcu lub dziewczynie co lubią troche poszaleć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 ja tylko dodam (bo nadal uwazam , ze za tą kase i w tym stylu to brałbym audi 90 coupe) ze w tym tyg. widziałem na tvn turbo w magazyie "samochód" właśnie takie audi 90 , bardzo zachwalali teń samochodzik , tyle ze tam było z piecuchem aż 2.3 :banghead: pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi