skalim1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Witam, moja Senda nie włącza wentylatora przy chłodnicy, nie martwiło mnie to bo myślałem że naprawdę musi się zagrzać w ciepły dzień żeby zadziałał, jednak przy ostatniej jeździe płyn w chłodnicy zagotował mi się a wentylator nie ruszył. Sprawdzałem sam czujnik wkładając jego do gorącej wody, też nie ruszył. Dopiero jak podgrzałem jego palnikiem zadziałał :biggrin: na czujniku jest napisane że działa pod 83'C/97'C (coś około tego). Czy ten czujnik da się jakoś naprawić? ma ktoś to na sprzedaż? pytałem się w kilku motoryzacyjnych i nic mi nie poradzili... to jest ostatnia deska ratunku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 szukaj na allegro. ostatnio widziałem dwa takie czujniki;] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 szukałem na allegro ale nic nie znalazłem. pytałem się osób z allegro które sprzedają motor w częściach,ale też nic nie mają. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 to niewiem, może da się podpasowac od innego moto;] podjedz do jakiegoś sklepu z tym czujnikiem i zeby ci dali jakiś taki podobny;p Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ewentualnie pasował by od mercedesa, ale trzeba by było przerobić troszkę gwint i cena powala - 100 zł :O łatwiej wstawić cyfrowy czujnik (podobny jak w komputerach) temperatury,wstawić wyświetlacz koło licznika i samemu włączać wentylator,lub zrobić automatycznie sterowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 no to przyznam cena niebagatelna;] ja bym jednak szukał na allegro do sezonu jeszcze troszkę czasu;] więc może znajdziesz;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 http://sklep.mieloch.pl/advanced_search_re...66b9930&x=0&y=0 Pozdr. :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi